Commercieel Positioneren

Veel ondernemingen willen graag hun positie in de markt versterken, de concurrentie verslaan, tevreden loyale klanten hebben en winstgevend zijn. Dit is een gezonde ambitie, maar niet eenvoudig te realiseren. Felle concurrentie en klanten die niet snel tevreden zijn, maken het nog moeilijker.

NewRatio neem het management team stap voor stap mee door een traject dat leidt tot meer focus zowel op het aanbod als op klantsegmenten. Niet meer alles voor iedereen en minder opportunisme. Met lef keuzes durven maken waarvan de klant later de meerwaarde zal zien en de onderneming hiervoor zal belonen. Het merk, de communicatie strategie en het opzetten van een klantgerichte organisatie structuur komen hierbij allemaal aan bod.

Daarnaast kom je op deze manier tot een lijst met zaken die succes in de weg staan en die aangepakt moeten worden. De organisatie gaat meebewegen omdat ze betrokken worden in het proces. Ze zullen toegewijd raken aan de meer overzichtelijke klantgerichte organisatie en herkennen hun rol daarin.

Commercieel Positioneren

About hanscfjjanssen

Business coach om ondernemers succesvol te maken. Ik gebruik mijn commerciële en financiële ervaring en mijn netwerk om ondernemingen beter te laten presteren. Meer informatie op mijn LinkedIn profiel: http://nl.linkedin.com/in/hanscfjjanssen/
This entry was posted in Commercieel Positioneren and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s