The Ultimate Customer Journey

Bij reizen en vrijetijdsbesteding speelt klantbeleving een zeer belangrijke rol. Bij deze “klantreis” is een keten van bedrijven betrokken die samen bepalend zijn voor de ervaring van de klant. De ultieme customer journey zal dan ook tot stand komen indien er goede samenwerking en co-creatie plaatsvindt tussen de aanbieders.

NewRatio en Oracle organiseren een inspirerende bijeenkomst gefocust op de reis- en vrijetijdsbranche. Het thema van de middag: “Hoe kunnen wij door samen te werken vanuit het perspectief van de klant de reis nog leuker, makkelijker en aantrekkelijker maken!”

U kunt zich vanaf vandaag opgegeven voor deze bijeenkomst die 10 oktober om 15:00 zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Oracle in Maarssen.

The Ultimate Customer Journey

Wat bepaalt de ultieme customer journey? Zeker niet niet in eerste instantie de prijs. De klant zal bij zijn afwegingen voor de koopbeslissing veel waarde aan de prijs toekennen, maar dit zal achteraf slechts een klein onderdeel zijn bij de evaluatie hoe hij de reis heeft beleeft. Verschillende momenten tijdens de hele journey en de beleving die hierdoor ontstaat, bepalen in grote mate het succes en de “belevingswaarde van de klant”.

De ultieme customer journey gaat over het vergroten van de “belevingswaarde” van de klant.

NewRatio en Oracle nodigen beslissers in de reis- en vrijetijdsbranche uit om samen in een inspirerende bijeenkomst de ultieme customer journey te creëren. Neem contact op met NewRatio als u hieraan mee wilt doen via info@newratio.com

>> UITNODIGING EN PROGRAMMA

 

About hanscfjjanssen

Business coach om ondernemers succesvol te maken. Ik gebruik mijn commerciële en financiële ervaring en mijn netwerk om ondernemingen beter te laten presteren. Meer informatie op mijn LinkedIn profiel: http://nl.linkedin.com/in/hanscfjjanssen/
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s