Zo zijn er ook 12 C’s voor ondernemers

 

de_ondernemer_an-ra6395c475ab84fc8883b87bab8f2dd9b_i579t_8byvr_324Het starten van je eigen onderneming is populair. Ook zoeken ondernemers steeds vaker naar nieuwe groeikansen en innovatie. Essentieel daarbij is steeds weer te bepalen waarin jij uniek bent. Innoveren is dus een continu proces.

Bij NewRatio hebben we al 7 C’s op het gebied van klantgerichtheid. Nu heeft Napthali Hoff ook weer wat handig tips voor de ondernemer, 12 C’s voor ondernemers.

Het is nuttig als er bij ondernemers een soort “natural alertness” aanwezig is rond zijn onderneming, de markt (concurrenten en klanten), attentie en connectie. Steeds weer direct of indirect in beeld zijn bij partijen die (in potentie) belangrijk voor jouw onderneming zijn.

 

 

 

About hanscfjjanssen

Business coach om ondernemers succesvol te maken. Ik gebruik mijn commerciële en financiële ervaring en mijn netwerk om ondernemingen beter te laten presteren. Meer informatie op mijn LinkedIn profiel: http://nl.linkedin.com/in/hanscfjjanssen/
This entry was posted in Business Coaching, Commercieel Innoveren, Communicatie, Klantbeleving and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s