Een heel voorspoedig 2015 

2015      IMG_3358

Het jaar 2015 brengt, zoals ieder nieuw jaar, volop kansen met zich mee. Het begint met de intenties. Als je die hebt om het voor anderen en voor jezelf beter te gaan doen, is 2015 in potentie al een beter jaar dan 2014. Zelfs het aanbrengen van nuances of accenten kan al leiden tot grote verbeteringen.

Met dit bericht wil ik graag twee persoonlijke ontwikkelingen met je delen.

Allereerst gaan wij verhuizen naar Amsterdam. Ons nieuwe adres wordt Keizersgracht 87 B, 1015 CG. Een lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling.

Ook op zakelijk gebied is er verandering. Sinds kort ben ik niet meer betrokken bij NewRatio. Na een periode met een focus op marketing en sales, is nu voor mij de tijd gekomen om andere accenten aan te brengen. Ik heb gedurende de laatste maanden gemerkt dat ik effectiever werk in en meer voldoening haal uit een rol als sparring partner op een breder vlak, zowel voor management als voor (jonge) ondernemers. Vanuit mijn nieuwe onderneming Hans Janssen en Partners, zal ik naast het commerciële nu ook mijn ervaring en kennis op het financiële en strategische vlak inzetten. Daarnaast wil ik mijn netwerk meer inzetten om te verbinden en daarmee andere ondernemers en managers succesvol te maken. Ik ga dit doen vanuit de rol van business coach en sparring partner of als interim manager. Ook als lid van de Raad van Advies hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een succesvol 2015.

Ik hoop dat het nieuwe jaar voor jou een jaar wordt vol nieuwe kansen en uitdagingen en dat je het in goede gezondheid en met veel enthousiasme tot een succes zult maken. Voor mij staat in ieder geval vast dat mijn nieuwe uitdagingen mij energie gaan geven, die ik graag met je deel.

Ik wens ik je een voorspoedig 2015.

Met vriendelijke groet,

Hans

About hanscfjjanssen

Business coach om ondernemers succesvol te maken. Ik gebruik mijn commerciële en financiële ervaring en mijn netwerk om ondernemingen beter te laten presteren. Meer informatie op mijn LinkedIn profiel: http://nl.linkedin.com/in/hanscfjjanssen/
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s