De goede volgorde in de pitch

Dit goede verhaal van Andy Raskin vertaalt de Why, What, How. De juiste volgorde en de juiste context zijn belangrijk in de pitch. Bedenk waarom de toehoorders naar je zitten te luisteren en hoe je door het juiste te zeggen op het juiste moment, de impact van je verhaal groot maakt. 

Van de ondernemer wordt enthousiasme verwacht als hij een pitch presenteert. Nog belangrijker is één van de meest essentiële eigenschappen in het leven van iedereen: empatisch vermogen. Verplaats jezelf in de toehoorder; waarom zit die daar en waarmee wordt hij of zij geraakt. Iedereen is daarbij verschillend, maar ze zitten toch naar jou te luisten met een gemeenschappelijk doel: ze willen door jou positief getroffen worden. 

Veel plezier bij het lezen van dit artikel. 

thttps://medium.com/the-mission/the-greatest-sales-deck-ive-ever-seen-4f4ef3391ba0#.uwhsvwp7d

Hans Janssen

Amsterdam 21 september 2016

About hanscfjjanssen

Business coach om ondernemers succesvol te maken. Ik gebruik mijn commerciële en financiële ervaring en mijn netwerk om ondernemingen beter te laten presteren. Meer informatie op mijn LinkedIn profiel: http://nl.linkedin.com/in/hanscfjjanssen/
This entry was posted in Business Coaching, Fundraising, Marketing, Ondernemen, Presenteren, sales en marketing, Start-up and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s