Samen meer bereiken

Samen, met elkaar bereik je succes makkelijker, sneller en op een inspirerende manier. Managers en ondernemers hebben altijd plannen en ideeën. Zij willen deze verwezenlijken maar ook toetsen en verbeteren. Mijn stellige overtuiging is dat hoeveel kwaliteiten iemand ook bezit en hoe geniaal iemand ook kan zijn, het optimale succes bereik je niet alleen.

matisse

Ik geloof dat er voor iedereen een goeie sparringpartner of coach bestaat waarbij er een click is en aan wie je jezelf bloot wilt geven. Iemand met wie je niet alleen de rationele aspecten deelt, maar juist ook de belangrijke emotionele kant bespreekbaar durft te maken.

De succesvolle managers, leiders en ondernemers hebben zich vaak omringd met vertrouwelingen. Samen vormen zij een sterk team. Ieder met zijn eigen expertise, kwaliteit en ervaring, maar bovenal: samen sterker!

samen-kunnen-wij-meer-bereiken-40479630

Hans Janssen Advies en Business Coaching (HJABC)

Sparringpartner, Raad van Advies en interim opdrachten

Met Hans Janssen Advies en Business Coaching (HJABC), wil ik als business coach en sparringpartner waarde toevoegen aan leiders die hun onderneming en zichzelf willen versterken. Het makkelijker voor ze maken door een outside view te geven en vervolgens samen verbeteringen te realiseren met behulp van mijn kennis, ervaring en netwerk. Naast mijn rol als coach en sparringpartner, neem ik ook werk uit handen.

Focus 

 • Financiële/administratieve en commerciële vraagstukken oplossen
 • Management coaching
 • Verlagen van energiekosten voor MKB en particulieren 

4 Responses to

 1. Frans Meens says:

  Beste Hans,
  Jullie site ziet er goed uit. Mijn complimenten en goede zaken toegewenst.
  Frans Meens

  Like

 2. Jessie Vork says:

  Geachte meneer Janssen,

  Voor een HRM paper zijn wij op zoek naar een wetenschappelijk onderbouwd verband tussen autonomie en bureaucratie. In uw artikel “minder hiërarchie en meer autonomie” op de website “commercieelexcelleren.com” schrijft u: “Voor de onderneming zijn de voordelen (van autonomie) minder bureaucratie…”.
  Wij vroegen ons af waar u deze uitspraak op basseert? Is dit een persoonlijke ervaring van u of is dit gebasseerd op een wetenschappelijk onderzoek/artikel? Zo ja, zou u ons dan kunnen vertellen om welk onderzoek dit gaat.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Jessie Vork

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s