Wat ik doe

Samen-Bouwen-Aan-Succes

Wat staat het succesvol implementeren van de strategie in de weg? Wat houdt de groei tegen? Ik werk samen met ondernemers en management teams om problemen op te lossen zodat zij hun hun doelstellingen kunnen realiseren.

Ook geef ik ondersteuning op het gebied van financiën/administratie en commercie. Ik stel mij op als coach en sparringpartner en daag de ondernemer daarbij uit om zijn creativiteit en kennis te ontsluiten en te gebruiken. Altijd gericht op het resultaat.

Ik begin met veel te vragen en te luisteren om een beeld te vormen van de onderneming en de beslissers. Ik kruip daarbij in hun huid en wil ze begrijpen. Wat zijn de prioriteiten voor de onderneming en voor mijn gesprekspartner. Ik werk graag op een innovatieve en creatieve manier samen met verschillende lagen in de onderneming. Mijn brede ervaring op het snijvlak van financiën, strategie, commercie, de mens en ondernemen, zet ik graag in om organisaties beter te maken. Daarbij maak ik ook gebruik van mijn netwerk.

Met vier essentiële vragen  tot succes komen:

  1. waarom onderneem je iets? wat zit achter jouw ideeën?
  2. wat wil je doen/brengen en voor wie precies?
  3. hoe wil je jouw ideeën realiseren?
  4. hoe kan je verbeteren?

Met focus op de terreinen financiën, commercie en management coaching, onderzoeken wij wat succes in de weg staat, wat er dient te gebeuren en wat de prioriteiten zijn. Vervolgens voeren we het uit.

Als trusted advisor blijf ik nauw betrokken en hou ik frequent contact met het management. Ik ben daarbij hun klankbord en coach en ben ook op interim basis inzetbaar.

ervaring en netwerk

Kijk voor mijn ervaring en netwerk op mijn LinkedIn profiel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s